להשיב חיים שלא נחיו

  • ספר · תומס אוגדן · טיפול
  • מטופלים שנמנעו מלחיות
  • אוגדן מוותר על הפירוש
  • דיבור ייחודי עם כל מטופל

מחיר מומלץ לצרכן: ₪94המחיר שלנו באתר:₪75.00חסכת ₪19 (20%)

קיים במלאי

קיים במלאי

  • משלוח עד הדלת

עד 5 ימי עסקים, ביישובים מרוחקים עד 7 ימי עסקים

₪35 · חינם מעל ₪449

  • נקודת איסוף איסוף מנקודת UPS

בוחרים נקודה קרובה בעמוד התשלום, עד 4 ימי עסקים

₪16 · חינם מעל ₪279

  • איסוף עצמי

גבעת אלה או חיפה, בתיאום מראש

ללא עלות

לקוחות ממליצים על מיינדקסלקריאת חוות הדעת ←
למה לקנות במיינדקס
סליקה מאובטחתפרטי האשראי לא נשמרים אצלנו
משלוחים עם המובילותעד הבית או לנקודת איסוף
בחרנו באופן אישי כל משחקמיינדקס בוטיק למשחקי חשיבה, פאזלים ופנאי. ייעוץ ומכירה, הדרכה במגוון מסגרות ולכל גיל
שירות אישי ומקצועיזמינות גבוההימים א׳–ה׳8:00–21:00יום שישי וערבי חג8:00–14:00מוצאי שבת20:00–22:00
מיינדקס אתכם ולשירותכם משנת 2015מעל עשור של ניסיון
החלפה והחזרהבתנאים מקלים
משלוחים באמצעותUPSHFD
אמצעי תשלוםויזהמאסטרקארדישראכרטדיינרסMAXכאלApple PayGoogle PayביטPayBox
מאת: תומס אוגדן מק"ט: 310-20-010
איקון גילאים – ארבע דמויות מגיל הילדות ועד הבגרותמתאים לגיל

פרטי המוצר

להשיב חיים שלא נחיו נולד מהתרשמות אחת של תומס אוגדן. הוא פגש מטופלים שנמנעו למעשה מלחיות את חייהם. חוויות קשות מוקדמות הרחיקו אותם מעצמם.

עבור מטופלים כאלה טיפול שמתמקד בפירוש אינו מועיל. לכן אוגדן מוותר על המושג פירוש. במקומו הוא מפתח צורת עבודה אחרת לגמרי.

הגישה שמציע להשיב חיים שלא נחיו

במרכז העבודה עומד דיבור ייחודי עם כל מטופל. הדיבור צומח מתוך דפוס הקשר החד־פעמי שנוצר בין השניים. כמו כן הוא מאפשר לשניהם לחיות חוויה יחד, כדברי ויניקוט. למעשה אוגדן נשען על ההבנה שנחוצים שני אנשים כדי לחשוב, כדברי ביון.

שלושה דפוסי חשיבה

אוגדן מבחין בין שלושה דפוסים. הראשון הוא חשיבה מאגית, שמנסה ליצור מציאות אשלייתית. אחר כך מגיעה חשיבת החלום, שמאפשרת חיפוש אמת. לבסוף מגיעה החשיבה המתמירה, הנועזת מכולן. היא משנה מן היסוד את תפיסת המציאות עצמה.

מה עוד בספר

הספר כולל דוגמאות קליניות עוצמתיות. אוגדן מראה נכונות להשתחרר מניסוחים טיפוליים ארוזים מראש. גם קפקא ובורחס מקבלים פרקים משלהם. אבל המוקד תמיד חוזר אל החיוּת בחדר הטיפולים.

למי מתאים להשיב חיים שלא נחיו

הספר פונה למטפלים שמרגישים שטיפול מסוים נתקע. אוגדן נותן שם לתחושה הזו ומציע ממנה מוצא. גם מנחי הדרכות מוצאים בו שפה לדיון בקבוצה. למעשה הדוגמאות הקליניות הן לב הספר ולא נספח לו. לכן כדאי לקרוא אותן לאט ובעיון. אבל הכתיבה מניחה היכרות עם ויניקוט ועם ביון.

  • ויתור על המושג פירוש לטובת דיבור ייחודי.
  • הבחנה בין שלושה דפוסי חשיבה.
  • קריאה מחדש של ויניקוט ושל ביון.
  • פרקים על קפקא ועל בורחס.

על המחבר
ד"ר תומס ה. אוגדן הוא פסיכואנליטיקאי אמריקאי בעל שם עולמי. רבים רואים בו אחד הקולות המרכזיים בפסיכואנליזה העכשווית. הוא פיתח מושגים כמו השלישי האנליטי וחלימה מודעת. כתיבתו מאתגרת אך מרגשת, ומדברת לקלינאים ולקוראים כאחד.

הספר יצא לאור בעברית בהוצאת עם עובד. אצלנו תמצאו גם את הקצה הפרימיטיבי של החוויה ואת להתעורר לחיים בחדר הטיפולים. כמו כן תוכלו למצוא באתר שלנו ספרים נוספים מאותה הוצאה ומאותו תחום.

על המותג

עם עובד

הוצאת "עם עובד" היא אחת מהוצאות הספרים הוותיקות, הגדולות והחשובות בישראל.
ההוצאה נוסדה בשנת 1942 ביוזמת ברל כצנלסון, מנהיג תנועת העבודה ועורכה הראשון של ההוצאה. ההוצאה קמה מתוך שאיפה לספק את צרכיו הרוחניים והתרבותיים של ציבור הפועלים בארץ ישראל.

לאורך השנים ראו אור בהוצאת עם עובד כ-5,000 כותרים.
אלו נמכרו במיליוני עותקים, ומילאו את מדפי הספרים במאות אלפי בתים בישראל.

לצד עולם הספרות, ההוצאה מרחיבה את פעילותה גם לתחומי המשחק והפנאי המשפחתי, מתוך אותה מחויבות לאיכות ולערך תרבותי.

עם עובד ממשיכה למלא תפקיד משמעותי בעולם התרבות והתוכן הישראלי לאורך למעלה משמונה עשורים.

חוות דעת של לקוחות

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “להשיב חיים שלא נחיו”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מוצרים דומים